Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023
22.1 C
Athens
spot_img

Διοικητής στρατοπέδου απαγορεύει το πάρκινγκ σε αστυνομικούς (ΦΩΤΟ)

Ημερομηνία :

Στο στρατόπεδο Αερονομίας στην περιοχή Καρέα της Αθήνας, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ και της Άμεσης Δράσης εδώ και περίπου επτά χρόνια αφήνουν τα ιδιωτικά τους αυτοκίνητα ή δίκυκλα μηχανοκίνητα ωσότου της λήξης της υπηρεσίας τους.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Νάκος

Στους αστυνομικούς έχουν παραχωρηθεί ειδικά καρτελάκια-ταυτότητες ώστε να μπορούν να εισέρχονται και να σταθμεύουν τα οχήματα τους μέσα στο στρατόπεδο.

 width=

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Το πρόβλημα και οι πιθανές λύσεις” 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Securitynews.gr ο Διοικητής του Στρατοπέδου Αερονομίας έχει δημιουργήσει τεράστιο θέμα,το οποίο έχει φτάσει μέχρι τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Ο Διοικητής, ο οποίος υπηρετεί στο στρατόπεδο Αερονομίας τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, από την προηγούμενη Δευτέρα στις 2 Δεκεμβρίου, απαγόρευσε τη στάθμευση στα Ι.Χ και των αστυνομικών, με την πρόφαση πως δημιουργείται αφενός ζήτημα υπερπληθυσμού στην στρατιωτική μονάδα και αφετέρου κυκλοφοριακό πρόβλημα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο χώρος του στρατοπέδου χρησιμοποιείται τουλάχιστον επτά έτη ως parking των ιδιωτικών αυτοκινήτων και μέχρι την προηγούμενη Δευτέρα δεν υπήρξε ποτέ κανένα θέμα.

Όπως δηλώνουν αστυνομικοί στο Securitynews.gr, «όταν επιτρέπεται η είσοδος μόνο στα δίκυκλα, οι αστυνομικοί που κατέχουν Ι.Χ αναγκάζονται να παρκάρουν πάνω στο δρόμο ,με αποτέλεσμα να δημιουργείται πρόβλημα με τις άλλες στρατιωτικές μονάδες και να ελλοχεύει ο κίνδυνος ύπαρξης τροχαίου ατυχήματος είτε κυκλοφοριακής συμφόρησης με τα διερχόμενα στρατιωτικά οχήματα».

Να σημειωθεί ότι οι αστυνομικοί εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκεια τους, καθώς αναγκάζονται σε μια τοποθεσία που δεν υπάρχει πρόσβαση σε εύκολο πάρκινγκ να σταθμεύσουν μακριά, αφήνοντας εκτεθειμένα τα οχήματά τους. Πρόκειται για μια περιοχή που σε κάθε έντονη βροχόπτωση δημιουργούνται ποτάμια και όπως γίνεται εύλογα αντιληπτό η πρόσβαση των αστυνομικών στις υπηρεσίες τους γίνεται υπερβολικά δύσκολη.

Μία λύση που έχει συζητηθεί είναι να αξιοποιηθεί δημοτικό parking του Δήμου Βύρωνα, προκειμένου να γίνει φυλασσόμενος χώρος έτσι ώστε σταθμεύουν οι αστυνομικοί τα πολιτικά τους αυτοκίνητα.

Μάλιστα οι αξιωματικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ έχουν προσπαθήσει να βρουν λύση στο πρόβλημα, ωστόσο όπως αναφέρουν ο Διοικητής είναι ανένδοτος σε οποιαδήποτε πιθανή εξυπηρέτηση.

To Securitynews.gr επικοινώνησε με το Διοικητή του Στρατοπέδου της Αερονομίας, ο οποίος κατόπιν τηλεφωνικής συνομιλίας αρνήθηκε να προβεί σε δήλωση καθώς θεώρησε ως προαπατούμενο την ύπαρξη διαπιστευτηρίων από το Υπουργείο Άμυνας!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Κοινοποίηση άρθρου :

Εγγραφή στο newsletter

Διαβάστε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

spot_img

Δημοφιλή

Σχετικά άρθρα