Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε σήμερα το πρωί στο κέντρο της Πρωτεύουσας και συγκεκριμένα επί της Βασ. Σοφίας ανάμεσα σε έναν αστυνομικό και έναν πολίτη.
Ρεπορτάζ: Γιάννης Νάκος
Κατά τη διάρκεια των μέτρων που είχαν προβλεφθεί από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας εξαιτίας της επίσκεψης του Αιγυπτίου προέδρου, Αλ Σίσι, πολίτης αρνούμενος να υπακούσει στις υποδείξεις των Αστυνομικών, έκοψε με το όχημά του την τροχονομική κορδέλα που είχε τοποθετηθεί για τη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων.
Χωρίς κανείς να μπορεί να εξηγήσει την προκλητική και άκρως επιθετική συμπεριφορά του, δε δίστασε να κινηθεί προς τον Τροχονόμο δικυκλιστή και κάνοντας χρήση απειλών και βωμολοχιών τον γρονθοκόπησε, ενώ μάλιστα προσπάθησε να κλέψει το υπηρεσιακό όπλο του ένστολου από τη θήκη του αρπάζοντάς το από τη λαβή. Η αδιανόητη αυτή αντίδραση φανερώνει μίσος, οργή και εμπάθεια προς τους Αστυνομικούς που υπηρετούν στο σώμα της ΕΛ.ΑΣ αφού οι δυο τους δεν γνωρίζονταν στο παρελθόν.
Ο νεαρός κάτοικος των Εξαρχείων αντιστάθηκε στην σύλληψη και στην συνέχεια «θύτης» και «θύμα» αλληλομηνύθηκαν, ενώ η υπόθεση ακολούθησε τη δικαστική οδό.