Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023
22.4 C
Athens
spot_img

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ Ανατολικής απέτρεψαν αυτοκτονία ηλικιωμένου

Ημερομηνία :

Να δώσει τέλος στη ζωή του αποπειράθηκε τις τελευταίες ώρες ηλικιωμένος στη Θεσσαλονίκη.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Νάκος

Ειδικότερα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του Securitynews.gr, άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ Ανατολικής Θεσσαλονίκης, έλαβαν σήμα για ηλικιωμένο άνω των 60 ετών που εκδήλωσε πρόθεση να αυτοκτονήσει από το μπαλκόνι του σπιτιού του στην οδό Παπάφη στην Τούμπα.

Με αστραπιαίες ενέργειες οι αστυνομικοί βρέθηκαν άμεσα στο σημείο και προχώρησαν με προσοχή προς τον ηλικιωμένο.

Να σημειωθεί, ότι οι αστυνομικοί είχαν ενημερωθεί από την κόρη του ηλικιωμένου ότι αυτή ήταν η δεύτερη απόπειρα αυτοκτονίας για τον διαταραγμένο άνδρα.

Κατά την προσέγγιση τους στο σημείο, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο άνδρας βρίσκεται σε κατάσταση μέθης, δίχως να μπορεί να ξεπεράσει τον χαμό της γυναίκας του και να βρίσκεται κυριολεκτικά ένα βήμα…. πριν το κενό!

Αμέσως, όντας εκπαιδευμένοι σε αντίστοιχα περιστατικά, κατόρθωσαν να του αποσπάσουν την προσοχή και να τον απομακρύνουν από το στηθαίο της πολυκατοικίας και τα ετοιμόρροπα κάγκελα.

Γίνεται αντιληπτό, ότι για ακόμη μια φορά η Ελληνική Αστυνομία βρίσκεται στο πλευρό του πολίτη και μεριμνά τόσο για την τήρηση των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης και προστασίας από τον κορονοϊό, όσο και για την άμεση αντιμετώπιση περιστατικών ‘όπως το προαναφερόμενο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Κοινοποίηση άρθρου :

Εγγραφή στο newsletter

Διαβάστε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

spot_img

Δημοφιλή

Σχετικά άρθρα