Συγκλονιστικές εικόνες στη Νέα Σμύρνη, καθώς το Securitynews.gr σας παρουσιάζει ένα ακόμη αποκλειστικό βίντεο μέσα από την πορεία και τα επεισόδια που προκάλεσαν οι αναρχικοί.
Ρεπορτάζ: Γιάννης Νάκος
Οι πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι στιγμής είναι ότι έχουμε τέσσερις αστυνομικούς τραυματίες στο 401 με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ κ.Καραμαλάκη και τον Υφ.Προστασίας του Πολίτη κ.Οικονόμου να βρίσκονται στο 401 προκειμένου να δούνε τους τραυματίες αστυνομικούς.
Οι ρεπόρτερ Γιάννης Νάκος και Κέλλυ Σαουάχ Μαραγκουδάκη αποκαλύπτουν το μένος των αντιεξουσιαστών για την Ελληνική Αστυνομία καθώς, όπως φαίνεται και στο βίντεο που σας παραθέτει το Securitynews.gr από θαύμα γλιτώσαμε πολλαπλούς τραυματισμούς αστυνομικών στη Νέα Σμύρνη.
Το κλίμα μυρίζει μπαρούτι στη περιοχή, καθώς μέχρι και αυτή τη στιγμή υπάρχουν διάχυτες ομάδες κουκουλοφόρων στα στενά της Νέας Σμύρνης, προκειμένου να εντοπίσουν αστυνομικούς και να τους εγκλωβίσουν με σκοπό την πρόκληση σοβαρών τραυματισμών.
Η Ελληνική Αστυνομία βρίσκεται σε ύψιστη επιφυλακή και κυριολεκτικά οι ασύρματοι “έχουν πάρει φωτιά”