Λίγο μετά τις 20:00 αυτοκίνητο που κινούνταν επί της οδού Μοναστηρίου, εξετράπη της πορείας του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και συγκρούστηκε σε στύλο της ΔΕΗ πλαγιομετωπικά.
Ρεπορτάζ: Γιάννης Νάκος
Στο αυτοκίνητο επέβαιναν τρία άτομα. Μετά την πρόσκρουση, ο οδηγός και ο συνοδηγός κατάφεραν να βγουν από το κατεστραμμένο ολοσχερώς όχημα και να τραπούν σε φυγή.
Στο σημείο άμεσα έσπευσαν τρία οχήματα του ΕΚΑΒ πέντε (5) διασώστες και ένας ιατρός. Ο απεγκλωβισμός του τρίτου επιβαίνοντα, ο οποίος βρισκόταν στα πίσω καθίσματα πραγματοποιήθηκε με μεικτό κλιμάκιο του ΕΚΑΒ και της Πυροσβεστικής.
O τραυματίας εκτιμήθηκε και σταθεροποιήθηκε από το προσωπικό του ΕΚΑΒ και ακολούθως διακομίστηκε στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, ενώ η Αστυνομία διεξάγει έρευνα για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.