Δευτέρα, 5 Ιουνίου, 2023
24.2 C
Athens
spot_img

7ο σχολείο Αλεξιπτωτιστών-Αστυνομικών – Έναρξη δραστηριοτήτων 2021

Ημερομηνία :

Στα γραφεία Αθηνών των Ελλήνων Αεροδυτών (Hellenic Skydivers) φιλοξενήθηκε και πραγματοποιήθηκε το 7ο σχολείο Αλεξιπτωτιστών-Αστυνομικών 2021, το οποίο διοργανώνει η Λ.Ε.Κ.ΑΛ. για μέλη της Λέσχης, Λεσχών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων (Π.Ο.Ε.Δ.), στελέχη Ελληνικής Αστυνομίας σε συνεργασία με τη σχολή Αλεξιπτωτιστών «Έλληνες Αεροδυτες». Συνολικά συμμετείχαν ένδεκα (11) αστυνομικοί όπου παρακολούθησαν τα θεωρητικά μαθήματα και πρακτική εδάφους του σχολείου.

Το σχολείο αποτελείται από δύο μέρη εκπαίδευσης. Το θεωρητικό και το πρακτικό. Αυτό το Σαββατοκύριακο έλαβε χώρα η θεωρητική εκπαίδευση στατικού ιμάντα από τους εκπαιδευτές. Η Μαρία Καμπούροβα ήταν η εκπαιδεύτρια του 7ου σχολείου Αλεξιπτωτιστών-Αστυνομικών.

 width=  width=

Αρχές Ιουνίου στη ζώνη ρίψεως Κωπαΐδας (Αλίαρτος), οι αστυνομικοί θα κληθούν να πραγματοποιήσουν τρία επιτυχή άλματα για να ολοκληρώσουν το σχολείο και να λάβουν την πτέρυγα και το δίπλωμα αλεξιπτωτιστή.

Αξίζει να αναφερθεί πως το μεγαλύτερο μέρος του 7ου σχολείου, απαρτίσθηκε από  αστυνομικούς που υπηρετούν σε μάχιμες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. όπως είναι η ΥΑΤ., η ΟΠΚΕ, ΔΡΑΣΗ και η Υποδιεύθυνση των πεζών περιπολιών.

 width=

Στο πλευρό των υποψηφίων/μαθητών, παρευρέθη ο πρόεδρος της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών του νομού Πιερίας και υπεύθυνος Αλεξιπτωτισμού της Π.Ο.Ε.Δ, Αρχ/κας Μαστροθανάσης Αντώνιος και ο υπεύθυνος της Ομάδας Αλεξιπτωτιστών-Αστυνομικών Αττικής και μέλος της επιτροπής Αλεξιπτωτισμού της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδας, Αστ/κας Τζαμαλής Παναγιώτης.

 width=

Εμείς ως Securitynews.gr βρισκόμαστε στο πλευρό των Αλεξιπτωτιστών-Αστυνομικών, ευχόμενοι να δημιουργήσουν Σώμα Αλεξιπτωτιστών-Αστυνομικών, το οποίο να ρέει στους κόλπους της Ελληνικής Αστυνομίας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Κοινοποίηση άρθρου :

Εγγραφή στο newsletter

Διαβάστε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

spot_img

Δημοφιλή

Σχετικά άρθρα