Δευτέρα, 5 Ιουνίου, 2023
24.2 C
Athens
spot_img

Το Securitynews.gr στο 7ο σχολείο Αστυνομικών-Αλεξιπτωτιστών – Η οικογένεια μεγαλώνει

Ημερομηνία :

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η πρώτη περίοδος του 7ου σχολείου «Αλεξιπτωτιστών-Αστυνομικών για το 2021, το οποίο έλαβε έλαβε χώρα στην ζώνη ρίψεως Κωπαΐδας και συγκεκριμένα στο Αεροδρόμιο «Δημητρα».

 width=

Το 7ο Σχολείο Αλεξιπτωτιστών Αστυνομικών διοργανώθηκε από τη Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών (Λ.Ε.Κ.ΑΛ) Ν. Πιερίας για Αστυνομικούς Μέλη της και τα Μέλη Λεσχών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων (Π.Ο.Ε.Δ.) σε συνεργασία με τη Σχολή Αλεξιπτωτισμού των Ελλήνων Αεροδυτών υπό την αιγίδα της Π.Ο.Ε.Δ.

 

 width= width=  width=

Στο φετινό σχολείο συμμετείχαν έντεκα Αστυνομικοί και ένας Λιμενικός, οι οποίοι ολοκλήρωσαν και τα τρία άλματα και πλέον ανήκουν στην οικογένεια των Αλεξιπτωτιστών.

Αξίζει να αναφερθεί πως το μεγαλύτερο μέρος του 7ου σχολείου, απαρτίσθηκε από  αστυνομικούς που υπηρετούν σε μάχιμες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. όπως είναι η ΥΑΤ., η ΟΠΚΕ, ΔΡΑΣΗ και η Υποδιεύθυνση πεζών περιπολιών.

 width=  width= width=  width=

Να σημειωθεί ότι στην εκπαίδευση συμπεριλήφθηκαν θεωρητικά μαθήματα αρχαρίων Αλεξιπτωτιστών και εναέρια εκπαίδευση με άλματα στατικού ιμάντα (S/L) από το ύψος των 3500 ft με παραλληλόγραμμο αλεξίπτωτο.
 width=
 width=
 width=
 width=
Στην οικογένεια της Ομάδας Αστυνομικών-Αλεξιπτωτιστών συναντά κανείς όλους τους βαθμούς της ιεραρχίας από Ειδικούς Φρουρούς μέχρι Αστυνομικούς Διευθυντές.
Το Securitynews.gr συγχαίρει και εύχεται σε όλους τους αλεξιπτωτιστές υποψήφιους και μη καλές προσγειώσεις.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Κοινοποίηση άρθρου :

Εγγραφή στο newsletter

Διαβάστε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

spot_img

Δημοφιλή

Σχετικά άρθρα