Δευτέρα, 5 Ιουνίου, 2023
24.2 C
Athens
spot_img

A/ΓΕΣ Χ.Λαλούσης: Παρέστη στην τελετή των εγκαινίων των νέων ξενώνων της Φρουράς Καλαμάτας

Ημερομηνία :

Στην τελετή των εγκαινίων των νέων ξενώνων της Φρουράς Καλαμάτας, δωρεά του προέδρου του ιδρύματος «Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου», Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου παρέστη ο Αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης.

Συγκεκριμένα παραδόθηκαν προς χρήση 18 διαμερίσματα ξενώνων, τα οποία προέκυψαν από την πλήρη διαμόρφωση – ανακαίνιση παλαιοτέρων κτηριακών εγκαταστάσεων. Οι νέοι ξενώνες, οι οποίοι έχουν την δυνατότητα φιλοξενίας ΑμεΑ, διαθέτουν ασύρματο δίκτυο internet, ανταποκρίνονται πλήρως στις σύγχρονες οικιστικές απαιτήσεις και παρέχουν άριστες συνθήκες διαμονής για το στρατιωτικό προσωπικό και τις οικογένειές του.

Στην τελετή παρέστησαν επίσης βουλευτές, ο πρόεδρος του ιδρύματος «Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου» Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος, ο διοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ «Θησέας») αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης, ο επίτιμος διοικητής της αντιστράτηγος ε.α. Λεωνίδας Κακαβάς, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και της Εκκλησίας κ.ά..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Κοινοποίηση άρθρου :

Εγγραφή στο newsletter

Διαβάστε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

spot_img

Δημοφιλή

Σχετικά άρθρα