Παρασκευή, 9 Ιουνίου, 2023
28.8 C
Athens
spot_img

Η Spartan Security υποστηρίζει ενεργά την σταθερότητα των τιμών στις υπηρεσίες της

Ημερομηνία :

Μέσα σε ιδιαίτερα δύσκολες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες κι ένα γενικότερο πληθωριστικό κλίμα η Spartan Security παραμένει συνεπής στη δέσμευσή της για στήριξη των συνδρομητών που την εμπιστεύονται.

Προς την κατεύθυνση αυτή και με δεδομένη την σταθερή οικονομική ανάπτυξη της επιχείρησης καθώς και την πολιτική αντιστάθμισης κινδύνου που υιοθετείται από τα στελέχη της:

Η Spartan Security θα απορροφήσει εξολοκλήρου το κόστος
των ανατιμήσεων από τη διεθνή κρίση και
τις αυξήσεις των συλλογικών μισθολογικών συμβάσεων
για το σύνολο των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της
στο 24ωρο Κέντρο Λήψης και παρακολούθησης
Σημάτων Συναγερμού και Εικόνας.

Παράλληλα, θα παραμείνει συνεπής και ως προς τη δέσμευσή της για συνέχιση των επενδύσεων που αφορούν τον μέγιστο βαθμό προστασίας των χώρων που επιτηρεί ηλεκτρονικά. Η διάθεση πόρων στις εγκαταστάσεις των δύο ιδιόκτητων αμφίδρομων Κ.Λ.Σ.Σ. της είναι κρίσιμο να συνεχιστεί, καθώς είναι ο μόνος τρόπος για απρόσκοπτη λειτουργία των συνδρομητικών υπηρεσιών 24ωρης ηλεκτρονικής ασφάλειας. Η απόφαση αυτή αποτελεί μια επιπλέον έμπρακτη απόδειξή της φιλοσοφίας της πως:

 

Οι συνδρομητές που φιλοξενούνται στο ΚΛΣΣ
πρέπει να βρίσκονται στο επίκεντρο,
κάτω από κάθε συνθήκη
καθώς η απρόσκοπτη ασφάλεια ως ύψιστο αγαθό
δεν πρέπει να είναι πολυτέλεια των λίγων
αλλά προσβάσιμη για κάθε νοικοκυριό

Σχετικό μήνυμα του ιδρυτή Μπάμπη Καραμπάτσου:

 

«Για το 2022 και παρά το γεγονός ότι το εξωτερικό περιβάλλον παραμένει ευμετάβλητο, στόχος μας είναι να συνεχίσουμε τις επενδύσεις σε εγκαταστάσεις, τεχνολογία κι εξοπλισμό στηρίζοντας παράλληλα τους 1,500 εγκαταστάτες και τους 45.000 συνδρομητές που μας εμπιστεύονται. Από την πλευρά μας ως οι βασικοί πάροχοι ηλεκτρονικής ασφάλειας, θα ανταποδώσουμε την μακροχρόνια εμπιστοσύνη των πελατών μας που μας κατέταξαν σταθερά στην πρώτη θέση σε αριθμό συνδέσεων ΚΛΣΣ στην Ελλάδα και θα συμβάλλουμε η δύναμή μας αυτή να αποτυπωθεί στην διατήρηση των πλέον ανταγωνιστικών τιμών της αγοράς».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Κοινοποίηση άρθρου :

Εγγραφή στο newsletter

Διαβάστε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

spot_img

Δημοφιλή

Σχετικά άρθρα