Παρασκευή, 9 Ιουνίου, 2023
28.8 C
Athens
spot_img

HIKVISION Professional Surveillance P1 & Surveillance L2

Ημερομηνία :

H ΗΛΚΑ Α.Ε. διανέμει στην Ελλάδα τα προϊόντα της HIK Storage, θυγατρικής εταιρείας της HIKVISION, που ασχολείται με την παραγωγή high-end προϊόντων αποθήκευσης δεδομένων.

 

Στα προϊόντα αυτά συμπεριλαμβάνονται απλές και professional κάρτες μνήμης flash micro SD, USB 3.0 Flash Drives καθώς και εσωτερικοί ή φορητοί σκληροί δίσκοι SSD. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τις Κάρτες Μνήμης Flash micro SD που προορίζονται για εφαρμογές βίντεο-επιτήρησης:

Σειρά Professional Surveillance P1: Είναι η κορυφαία και απόλυτη επιλογή για εφαρμογές βίντεο-επιτήρησης και για λοιπές εφαρμογές, που απαιτούν μεγαλύτερο αριθμό κύκλων εγγραφής, όπως IP κάμερες, τηλεοπτικούς / δορυφορικούς δέκτες και συσκευές video streaming, φορητές συσκευές, κ.λπ., υποστηρίζοντας περισσότερους από 3000 κύκλους εγγραφής. Είναι ειδικά σχεδιασμένη για τις κάμερες IP της HIKVISION, διαθέτοντας πολλές έξυπνες λειτουργίες και μοναδικά χαρακτηριστικά:

Τεχνολογία 3D eTLC NAND, για διάρκεια ζωής (κύκλους εγγραφής) ως και 10 φορές μεγαλύτερη από τις κοινές κάρτες Micro SD (TF), τεχνολογίας TLC NAND στο ίδιο λειτουργικό περιβάλλον.
Μηχανισμό S.M.A.R.T., με μοναδικές λειτουργίες προειδοποίησης ζωής και παρακολούθησης καλής κατάστασης, όταν χρησιμοποιείται με κάμερες HIKVISION. Μπορεί να υπολογίσει τον υπόλοιπο διαθέσιμο χρόνο, με βάση τα προηγούμενα αρχεία συχνότητας χρήσης και τον αριθμό των bad blocks και να δώσει προειδοποίηση σε πραγματικό χρόνο, για να εξασφαλίσει τα δεδομένα των χρηστών στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό.
Μηχανισμό ασφάλειας κλειδώματος ανάγνωσης-εγγραφής, όταν χρησιμοποιείται με κάμερες HIKVISION, εμποδίζοντας το άσχετο προσωπικό να διαβάζει ή να γράφει ακόμα και αν λάβει την κάρτα Micro SD, διασφαλίζοντας τα προσωπικά δεδομένα.
Ειδικό αλγόριθμο αποθήκευσης, που εξασφαλίζει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της κάρτας, εάν χρησιμοποιείται με κάμερες Hikvision.
Εξαιρετικά ανθεκτική σε κραδασμούς, αδιάβροχη, με προστασία από ακτίνες Χ, με ευρεία περιοχή θερμοκρασίας λειτουργίας -25~85°C και αποθήκευσης -40~85°C, ώστε να λειτουργεί κανονικά σε διάφορα σκληρά περιβάλλοντα.
Συμβατότητα με microSDHC, microSDXC, microSDHC UHS-I & microSDXC UHS-I. Ταχύτητα Class10-U3-V30, read ως 95MB/s & write ως 85MB/s, συσκευασία blister.
Διατίθενται μοντέλα με χωρητικότητα 64GB & 128GB.

Σειρά Surveillance L2: Η εν λόγω οικονομικότερη σειρά έχει σχεδιαστεί για εφαρμογές βίντεο-επιτήρησης και για να αποδίδει καλύτερα με τις IP κάμερες της HIKVISION. Είναι τεχνολογίας TLC NAND, με διάρκεια ζωής μεγαλύτερη από τις κοινές κάρτες Micro SD (TF), στο ίδιο λειτουργικό περιβάλλον, υποστηρίζοντας περισσότερους από 500 κύκλους εγγραφής. Είναι συμβατή με microSDHC & microSDHC UHS-I καθώς και με microSDXC & microSDXC UHS-I στα μοντέλα χωρητικότητας από 64GB και άνω. Διαθέτει ταχύτητα ως Class10-U3-V30 (ανάλογα με το μοντέλο), read ως 95MB/s & write ως 55MB/s (ανάλογα με το μοντέλο). Είναι ανθεκτική σε κραδασμούς και αδιάβροχη. Διαθέτει προστασία από ακτίνες Χ, θερμοκρασία λειτουργίας 0~70°C και αποθήκευσης -25~85°C, συσκευασία blister. Διατίθενται μοντέλα με χωρητικότητα 32GB, 64GB, 128GB και 256GB.

Εκτός των ανωτέρω σειρών, διατίθεται και οικονομική σειρά Consumer C1, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν αποθηκευτικό μέσο γενικής χρήσης για smartphones, tablets, φωτογραφικές μηχανές, monitors IP Video Intercom για αποθήκευση φωτογραφιών επισκεπτών, κ.λ.π., αλλά δεν είναι κατάλληλη για IP κάμερες και εφαρμογές, που απαιτούν μεγαλύτερο αριθμό κύκλων εγγραφής. Διατίθενται μοντέλα με χωρητικότητα 32GB, 64GB & 128GB.

ΗΛΚΑ Α.Ε., www.ilka.gr τηλ.: 210-6071510

 

Πηγή: securitymanager.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Κοινοποίηση άρθρου :

Εγγραφή στο newsletter

Διαβάστε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

spot_img

Δημοφιλή

Σχετικά άρθρα