Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023
22.4 C
Athens
spot_img

Ένωση Αλεξανδρούπολης: Όπου στοχοποιούνται συνάδελφοί μας, εμείς θα είμαστε στο πλάι τους

Ημερομηνία :

Διαβάστε την ανακοίνωση:

ΘΕΜΑ: ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΠΟ

Σχετικά με δημοσίευμα που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του τοπικού τύπου και αναφέρεται σε συνάδελφό μας, μέλος της Ένωσης μας, με άδικα, απαξιωτικά και υβριστικά σχόλια προς το πρόσωπο της κατά την εκτέλεση των καθηκόντων της, οφείλουν να ειπωθούν ορισμένα πράγματα.

Οι συνάδελφοί μας καθημερινά λειτουργούν με επαγγελματισμό εκτελώντας τα πολυάριθμα καθήκοντά τους με μόνο σκοπό την εξυπηρέτηση των πολιτών και την ασφάλειά τους, ενεργώντας πάντα μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας συμφώνα με την σχετική νομοθεσία και τις διαταγές της Υπηρεσίας. Τυχόν περιστατικά που χρήζουν διερεύνησης σχετικά με ανάρμοστη συμπεριφορά Αστυνομικών ή πράξεις που προσβάλουν τους πολίτες τότε αυτοί μπορούν να υποβάλουν έγγραφη καταγγελία στην ειδική Υπηρεσία που διαθέτει η Ελληνική Αστυνομία, ως οργανισμός αυτοκάθαρσης. Οποιαδήποτε άλλα σχόλια και αναρτήσεις στο διαδίκτυο γίνονται με μόνο στόχο την δημιουργία εντυπώσεων.

Σε κάθε περίπτωση όμως όπου στοχοποιούνται συνάδελφοί μας, εμείς θα είμαστε στο πλάι τους στηρίζοντάς τους έμπρακτα με νομική κάλυψη ώστε να μην επιτρέψουμε σε κανέναν να σπιλώνει αδίκως χαρακτήρες και πρόσωπα.

.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

ΤΟΥΦΑΚΗΣ Χρήστος

Ο Γενικός Γραμματέας

 

ΛΙΤΣΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Κοινοποίηση άρθρου :

Εγγραφή στο newsletter

Διαβάστε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

spot_img

Δημοφιλή

Σχετικά άρθρα