Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023
21.2 C
Athens
spot_img

ΓΕΑ: Πρόσκληση για κατάταξη στη ΣΜΥΑ για εισακτέους Έλληνες του εξωτερικού

Ημερομηνία :

Οι εισακτέοι και οι εισακτέες των πανελλαδικών εξετάσεων έτους 2022 και των τριών κατευθύνσεων, της Ειδικής Κατηγορίας του Ν. 3648/08 Αρ. 11 παρ. 1γ (Έλληνες του Εξωτερικού) στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΜΥΑ) καλούνται από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ) να παρουσιαστούν για κατάταξη στην αεροπορική βάση Δεκελείας Αττικής, τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου και ώρα 08:00.

Οι καλούμενοι και οι καλούμενες για κατάταξη στη Σχολή, πρέπει να προσκομίσουν τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά, που καθορίζονται στην εγκύκλιο διαταγή προκήρυξης διαγωνισμού επιλογής σπουδαστών.

Για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού, οι εισακτέοι και οι εισακτέες κατά την ημέρα κατάταξής τους, απαιτείται να προσκομίσουν PCR test, που θα έχει πραγματοποιηθεί τις τελευταίες 72 ώρες πριν την ημέρα παρουσίασής τους για κατάταξη στη Σχολή.

Επισημαίνεται ότι, η ως άνω υποχρέωση ισχύει και για όσους και όσες έχουν πλήρως εμβολιαστεί. Περισσότερες σχετικές πληροφορίες αναφέρονται στο ενημερωτικό φυλλάδιο οδηγιών κατάταξης δοκίμων.

Εξάλλου, όπως ανακοίνωσε το ΓΕΑ, σήμερα, Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των κληρωτών της Ε’ ΕΣΣΟ 2022, στις εγκαταστάσεις της 124 Πτέρυγας Βασικής Εκπαίδευσης, στην Τρίπολη, παρουσία του διοικητή της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης υποπτέραρχου Γεώργιου Βαγενά.

Στην τελετή παραβρέθηκαν τοπικές πολιτειακές και θρησκευτικές Αρχές, αντιπροσωπείες των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και συγγενείς και φίλοι των νεοσυλλέκτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Κοινοποίηση άρθρου :

Εγγραφή στο newsletter

Διαβάστε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

spot_img

Δημοφιλή

Σχετικά άρθρα